Кристиано Роналдо скъса с плейбойския си имидж

Най-скъпият и най-красивият футболист Кристиано Роналдо има намерение скоро да създаде истинско семейство. Футболистът вече мечтае да има деца от своята любима Ирина Шейх, която е известен руски модел. Красавицата споделила на своите родители дета

2010-06-25 00:54:13
Кристиано Роналдо скъса с плейбойския си имидж
Най-скъпият и най-красивият футболист Кристиано Роналдо има намерение скоро да създаде истинско семейство. Футболистът вече мечтае да има деца от своята любима Ирина Шейх, която е известен руски модел.

Красавицата споделила на своите родители детайлно за връзката си с Кристиано и те останали очаровани от нещата, които им разказала. Малко по-късно те с удоволствие дали благословията си и се надяват скоро да станат баба и дядо. Футболистът и манекенката се снимаха заедно за корицата на списание "Lux", а отгоре заглавието бе повече от ясно "Аз вече съм сгодена".

Роналдо в момента играе за Португалия на Световното първенство и още не е коментирал нещата, които се говорят и пишат. Той е известен на целия свят с манията си да сваля жени и да играе ролята на плейбой. Кой ще повярва, че за един месец може да настъпи такава метаморфоза и той да иска да стане примерен татко?

Всъщност футболистът е дал много от себе си, за да спечели сърцето на своята половинка. 24-годишната манекенка цели четири месеца не откликвала на свалките на Кристиано, но накрая не устояла на чара му. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия